Muzerije – Cultuurbosch

amber50%

De Muzerije lanceert in opdracht van de gemeente ‘s- Hertogenbosch een nieuw platform voor de amateurkunst. Voor de website http://www.cultuurbosch.nl deed de Muzerije een oproep aan verschillende fotografen. Of we amateurkunstenaars, oftewel culturisten, wouden fotograferen. Mijn antwoord: “JA, JA, JA, IK WIL!

Wat is er heerlijker dan mensen fotograferen die iets kunnen en die dat nog willen tonen ook. Helemaal fijn!

Extra stoer is dat de foto’s op formaatje abri door heel Den Bosch te zien zullen zijn. De expositie “nieuw perspectief” wordt gebruikt om ruchtbaarheid te geven aan het cultuurplatform dat uiteindelijk in de week van de amateurkunst (WAK) live zal gaan.

Ik ben meteen gaan bellen met de balletstudio van Dorry Langenberg, die gevestigd is in BBS Boschveld. Het liep super soepel en binnen 3 minuten had Dorry de ideale match gemaakt. Het werd Amber, een schat van een meid die behoorlijk fotogeniek is bovendien. De eerste fotosessie was hartstikke gaaf! Zie ook het bijgevoegde beeldmateriaal (Amber gaf aan dat de tweede positie ballettechnisch niet kan, dus reken haar daar niet op af als je alwetend bent op het gebied van ballet).

ballet4web_2    ballet4web_1

LijstenmakerHoewel ik werkelijk wild ben van tutu’s en spitsen blijft de inhoud niet beperkt tot ballet. De eigenaar van galerie en lijstenmakerij “The Arts” was zo vriendelijk om voor me te poseren (met lijst uiteraard ;)). Tevens staat er na mijn bezoek aan het cultuurbosch café een smartlappenkoor op het programma.

Voorlopig geniet ik van mijn excuus om cultuur te kieken (A license to…). Hopelijk zal Den Bosch de uitkomsten kunnen waarderen.

We gaan het zien! Oh nee, we gaan het maken 😉

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s