Kinderen

Volgende week ga ik fotograferen bij Kanteel kinderdagverblijf in BBS Boschveld. Het idee is om de kinderen te plaatsen in kleine fantasiewerelden. En ik ben druk met de voorbereidingen. Zo heb ik de halve Action leeg gekocht, heb ik de goederen met de hoogst haalbare entropie verspreid over onze vloer, en ben ik woest aan het fotograferen geslagen.

Ik weet nog niet hoe mijn wereldjes eruit gaan zien, maar ik heb zeker voldoende prullaria om een compositie mee te maken. Zie bijvoorbeeld het rijtje knopen hieronder.

Knopen

Wat ik ook heb is een nieuwsgierige peuter die alles, alles, alles te pakken krijgt dat niet veilig opgesloten is in een stevige, ondergrondse, stalen kluis. Vrij onhandig wel…..Zo vond ik haar onlangs terug in mijn lichttent (50x50x50 cm) met een grote verzameling onherkenbaar vervormd hobbymateriaal.

Eén van de voordelen van een huis volgebouwd met studiolampen is de mogelijkheid om weer eens een familiefoto te maken. Qua schaduwen is het allemaal een beetje dramatisch geworden, maar dat mag ook wel aangezien Bûwrby (Barbie) opgesloten zat in de koffer.  Toch een heftig momentje 😉

Koffer4web

Binnenkort meer over de kinder-/fantasiesessie. Nu eerst genieten van en met mijn eigen kids!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s