Knutselwerk

Vandaag een kort bericht. Zoals eerder vermeld, koop ik regelmatig knutselspullen bij de Action. Het is mijn lust en mijn leven…. Ik probeer kleine elementen te maken die ik later kan gebruiken als onderdeel van een fantasiewereld.

KnopenVrachtwagenAppelboom

Ik voeg de losse elementen samen met behulp van photoshop, totdat ze qua kleur en licht bij elkaar passen en een verhaaltje vertellen. Hieronder kan je twee wereldjes zien die ik met behulp van knutselspullen, versiering en speelgoed heb gemaakt. Wie weet kan ik in de legertruck ook wel een volwassen vent zetten.

Selena-klein  Legerwagen-fotografie-Den-Bosch

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s