Zakelijke portretten

We denken dat we aan iemands foto kunnen zien wie hij is; hoe bekwaam, hoe aardig, hoe betrouwbaar, hoe bazig, hoe slim. Gelukkig kunnen we deze perceptie sturen en het beste nieuws is dat iedereen dit kan!

Onze online identiteit is niet onbelangrijk wanneer we ons zakelijke netwerk aanspreken. Dus zorg dat je goed voor de dag komt!

Voor een zakelijk portret kan je altijd terecht in mijn studio in Den Bosch. Ook kan een studio op locatie gebouwd worden, wanneer er meerdere mensen in dezelfde stijl gefotografeerd moeten worden.

Tarieven voor zakelijke en social media portretten.

Bedrijfsreportage

Soms wil je voor de context je eigen omgeving betrekken in de foto. Ook dan ben je aan he tjuiste adres bij Karin Wijma Fotografie.

Fotografie-bedrijfsreportage

Semi-antieke wc-deuren als kastdeur, glas-in-loodramen in je kantoorwand, tafels van 200 jaar oude Franse balken met radiatorbuispoten. Ton Schuurmans (de Triskel) en Marcel Jansen (Atelier voor mooie zaken) leveren bijzonder vakwerk op maat. Samen is het ze gelukt om de kantoren in de gerenoveerde oude leerfabriek in Oisterwijk te voorzien van een identiteit en een ziel. Het is zelfs zo mooi geworden dat het me een beetje spijt dat ik geen kantoorwerk meer doe. Een ieder die op zoek is naar een unieke, exclusieve interieurinrichting met een twist raad ik van harte aan om Ton en Marcel te mailen/bellen/bezoeken!

 © 2016 Karin Wijma