Newborn fotografie

Meer informatie vindt u onderaan deze pagina.

Recentelijk ben ik begonnen met newbornfotografie. Baby’s kunnen het best gefotografeerd worden in de leeftijd van 0 tot 2 weken, omdat ze dan over het algemeen nog lekker slaperig zijn.

Tijdens een newbornsessie geeft de pasgeborene het tempo aan. Als er eerst gevoed moet worden dan wordt er eerst gevoed. Dit betekent wel dat ik dergelijke sessies niet zo frequent en zo nauwkeurig kan plannen als bijvoorbeeld een volwassen portretsessie. Wil je zeker weten dat je een plekje hebt, reserveer dan van tevoren, dan houd ik er rekening mee dat je komt. Toch last-minute? Neem dan gerust contact op om te kijken of er een plekje vrij is.

Op dit moment kan ik een volledige sessie aanbieden voor 149 euro. De sessie vindt dan plaats in mijn thuisstudio in Den Bosch (op locatie geldt een toeslag voor het verslepen van mijn inboedel ;)). Hiervoor ontvang je minimaal 7 (nabewerkte) foto’s op hoge resolutie. Het totaal aantal foto’s dat uit de sessie voortvloeit, is vooral afhankelijk van de gemoedstoestand van je baby. Mijn doel is om voor voldoende variatie in de beelden te zorgen.

Extra speciaal wordt het wanneer je eigen inbreng hebt. Dierbare knuffels, slofjes, trouwringen, poppenbedjes, dat maakt een foto nog unieker en persoonlijker.

Per setting (pose, outfit, standpunt, decor) worden alleen de mooiste foto’s nabewerkt om ze net dat beetje meer te geven. Nabewerking geeft ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld rode uitslag minder zichtbaar te maken indien de ouders dit wensen.

Stichting Earlybirds fotografie

Ik mag voor stichting earlybirds fotografie zo nu en dan als vrijwilliger reportages maken van vroeggeboren kindjes. Dit is voor de ouders vaak een licht moment in een anderszins spannende en moeilijke tijd. Stichting Earlybirds fotografie bestaat bij de gratie van vrijwilligers en donateurs. Misschien kent u iemand met een vroeggeboren kindje of misschien wilt u doneren. Neem dan eens een kijkje op de website van de stichting of doneer nu onderaan deze pagina.

doneer-ruw-2