Portrettarieven

Iedereen is mooi, bijzonder en waardevol. Dit is het thema dat in mijn fotografie telkens terugkeert. Ieder portret is gebaseerd op een persoonlijk connectie, een speciaal voor jou geschikte belichting, een concept dat bij jou past en tips over hoe jij het mooiste op de foto zal staan. Ik schep er veel plezier in om met een ieder een bijzonder portret te maken.

Genres

Binnen de portretfotografie richt ik me op verschillende genres. Naturel, beauty, high-key, low-key, hollywood, of fine art is allemaal mogelijk. Één sessie kan resulteren in één stijl of er kan juist een behoorlijke variatie aan stijlen gecreëerd worden.

Locatie

Op locatie mobiele studio

Karin Wijma Fotografie heeft beschikking over een mobiele studio die op iedere locatie met netstroom opgebouwd kan worden.

Op locatie buiten (en of binnen)

Met gebruik van natuurlijk licht en/of reportageflitsers kan een fotosessie ook naar buiten verplaatst worden. Over het algemeen geeft dit mooie resultaten die minder steriel overkomen dan een studiofoto. Let wel, fotografie in de buitenlucht kan geen doorgang vinden bij storm, regen en onweer.

Thuisstudio

Het is mogelijk om te fotograferen in mijn thuisstudio in Den Bosch. Deze leent zich vooral voor individuele portretten of portretten van kleine groepen. In de thuisstudio kunnen traditionele en zeer creatieve en artistieke foto’s gerealiseerd worden

Professionele studio

Het is mogelijk om in een gehuurde studio van united studios te fotograferen. Deze is geschikt voor grotere groepen en de uitwerking van uitgebreide concepten.

In verband met de huursom van de studio dient u vooraf een aanbetaling te doen. Bij annulering vanaf zeven dagen tot één dag voor de fotoshoot bent u 50% van deze huursom verschuldigd. Als u binnen één dag afmeldt dan bent u 100% van de huursom verschuldigd.

Afdrukken

Er zijn vele mogelijkheden om je foto’s af te laten drukken en er komen dagelijks nieuwe media bij. Magazines, tuinposters, objecten of een creatieve wandversiering zoals ixxi. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en denkt graag met u mee.

Levering

De digitale bestanden worden direct na de betaling geleverd via één van de volgende media:

  • E-mail
  • Wetransfer
  • USB stick

Na betaling wordt ook de inkoop van de fysieke producten gestart. I.v.m. met het persoonlijke karakter van de producten kunt u de producten niet retourneren. In geval van fabrieksfoutjes kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

Investering

Geen enkele fotosessie is hetzelfde, en daarom kan ik hier geen kant-en-klare prijsinformatie geven. Mijn tarief verschilt per type opdracht. De ene opdracht vereist fors meer voorbereiding en/of nabewerking dan de andere. De uurtarieven starten vanaf 75 euro.

Neem voor vragen een brochure of een offerte contact op, dan stemmen we gezamenlijk en vrijblijvend af wat uw wensen zijn.