Zakelijke en social media portretten

Zakelijke portretten worden gebruikt om een professionele digitale identiteit op te bouwen. Bijvoorbeeld op de website van je bedrijf of op sociale media zoals linkedin, facebook of twitter. Het staat u vrij om de zakelijke portretten via deze media te tonen. Voor commerciëel gebruik dient u eenmalig de gebruikersrechten voor de foto te betalen.

Locatieshoot (Bedrijven)

Ik beschik over een mobiele studio die op iedere locatie met netstroom opgezet kan worden. Voor het opbouwen heb ik maximaal een half uur nodig.

De ervaring leert dat mensen het meest ontspannen zijn als er geen publiek is. Ik raad daarom aan om voor de fotosessie een (enigszins) afgeschermd gebied te reserveren, waar tevens genoeg ruimte is om de studio op te bouwen.

Mijn uitgebreide kennis van belichting en lichaamstaal maken het mogelijk om efficiënt te fotograferen.

Studioshoot

Wanneer je geinteresseerd bent in een persoonlijke sessie, dan ben je welkom in mijn thuisstudio in Den Bosch. Hier zullen we verschillende, zakelijke beelden creëren door te variëren met expressie, houding, kleding en de belichting. De sessie duurt ongeveer 30 minuten.

Nabewerking

Geselecteerde foto’s worden professioneel geretoucheerd. Oneffenheden zoals pukkeltjes en andere tijdelijke zaken worden netjes bijgewerkt. Je kan altijd zelf aangeven of je een meer of minder bewerkte foto wilt hebben.

Tarieven

particulier (incl. BTW)

  • 1 persoon (In studio Den Bosch): €75 (incl. btw) *

* Inclusief 2 geretoucheerde, digitale portretten.

Bedrijven

Voor bedrijven kan op locatie gefotografeerd worden. De prijs wordt bepaald op basis van het aantal te fotograferen mensen, de wensen m.b.t. nabewerking en het aantal te leveren foto’s per persoon. Neem contact op voor een offerte of een vrijblijvend verkennend gesprek. Of hou de controle over je budget en doe een bod.

Afspraak

Ik werk op afspraak. Bij interesse kunt u telefonisch of schriftelijk contact opnemen.

Levering

De levering van het eindproduct vindt plaats nadat de factuur betaald is. U ontvangt digitale bestanden in hoge resolutie via één van de onderstaande manieren:

  • E-mail
  • Wetransfer
  • USB stick (afhalen of verzending via de post)

Tips

Subtiele variaties in bijvoorbeeld pose of kleur kunnen verschillende boodschappen uitdragen (warm, uitnodigend, zelfvertrouwen, etc.).

  • Denk na over de betekenis van professionaliteit in jouw sector (kundig, sturend, betrouwbaar, uitnodigend, warm, creatief, e.d.)
  • Draag (professionele) kleding waarin je je comfortabel voelt.
  • Zorg dat je kleding in optimale staat verkeert (geen kreukels).
  • Zorg dat je je kleding kan variëren (bijvoorbeeld jasje met overhemd)
  • Ontspan!

Lees ook mijn 17 profielfototips voor LinkedIn