Muzerije cultuurbosch deel 2

De fotosessies voor de expositie “Nieuw Perspectief” zijn afgerond. Het was een project waarbij ik de kans kreeg om mezelf te ontwikkelen en om interessante mensen te ontmoeten en fotograferen. Heel gaaf!

In het kader van een nieuw perspectief heb ik illustratrice Saskia van Oversteeg (Sas Illustraties) in haar eigen illustratie gezet. Het was een hele toer, waarbij we een geschikte tekening moesten kiezen, de pose af moesten stemmen op het eindresultaat en ook nog een pen in het verhaal moesten zetten. Saskia’s illustraties zijn geïnspireerd op haar lange haren, dus ook die mochten niet ontbreken op de foto. Saskia deed het hartstikke goed en was super enthousiast. Zodoende hebben we een sprankelende foto kunnen maken waar alle elementen in terug komen. Saskia, bedankt!

Illustratie door Saskia van Oversteeg (sas illustraties)

Illustratie door Saskia van Oversteeg (sas illustraties)

Ook Amber, mijn favoriete ballerina, is nog één keertje langsgekomen. Ik had locaties gescout in Den Bosch waar we de verbinding konden leggen tussen de stad en cultuur. Als bijproduct heb ik nog een heel aardig plaatje van roeivereniging de Hertog kunnen maken.

Roeivereniging-De-Hertog-4web

Amber en ik hadden een gemeenschappelijke pechdag! De geplande zonsondergang werd een bewolkte bende. Toen we klaar waren om te gaan fotograferen in de stad, werden we opeens omver gereden door brandweerwagens. Wij opruimen, bleek dat de brandweer daar toch niet hoefde te zijn. Wij weer opbouwen. Het begon te regenen. Het was koud. Blablabla…..Gelukkig weet ze van aanpakken en was ze niet klein te krijgen. Zonder mouwen, jas of broek heeft ze geposeerd in de stad. Een dame in tutu blijkt overigens onweerstaanbaar voor de gemiddelde voorbijganger.

Anne van den Broek die de expositie organiseert, is met alle foto’s langs het theater aan de parade gegaan en de kans is groot dat ze daar onderstaande plaat zullen exposeren. Super om op een A-locatie te mogen hangen, toch?

1 Mei is de kick-off van de expositie om 20:00 uur in de Muzerije. Komt dat zien!

BalletDenBosch4Web

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s